19 Mayıs 2015 Salı

Kaşları Kalınlaştırmak ve Dolgunlaştırmak için 5 İpucu

Son yıllarda moda olan kalın ve dolgun kaşlara sahip olmak isteyenler el kaldırsın!!! Aslında kim istemez ki değil mi? Kalın kaş gözleri belirginleştiriyor ve öne çıkartıyor ve de yüze doğal bir görünüm kazandırıyor. Aramızda kalsın ince kaşlar ise insanları olduğundan daha olgun ve yaşlı gösteriyor. 

“Kaşlarımı incecik, yanlış aldım şeklini değiştirmek istiyorum”, “kaşlarım küstü ya da zaten yapısal olarak zayıf, çıkmıyor" diyorsanız tam 5 tane ipucu veriyorum iyi dinleyin kızlar...






1. Ünlü kaş tasarımcıları “Kaşlar ikiz değil kardeştir” diyor. Bunu aklınızdan çıkartmayın ve kaşları birbirine tıpatıp benzetmek için gereksiz yere inceltmeyin.







2. Günde iki kez uygun bir fırça ile, kaş diplerinden başlayıp kaşların çıkış yönüne doğru, masaj yapar gibi tarayın. Bu bölgedeki kan dolaşımını hızlandıracak ve kaşların beslenmesini sağlayacaktır. Bunu yaperken nazik olun, çok sert fırçalayıp kaşlarınızın dökülmesine yol açmayın.








3. Kaş kalınlaştırma sürecinde cımbızdan uzak durum, yalnızca doğal kaş çizginizden uzak olan ufak kaşları toparlamak için kullanın.








4. Kaş kalınlaştırma sürecine beslenmeniz ile de destek olun. Bol su için, bol lif içeren sebzeler tüketmeye gayret edin. Diyetinizde A, C, B3 ve en önemlisi E vitaminlerini içeren besinlere yer verin.







5. Kendi dolgun kaşlarınıza ulaşıncaya kadar yapabileceğiniz birkaç makyaj hilesi de var tabiki. Kaş kalemleri ya da farlarından yardım alın. Kaş kalemlerini/farlarını uygularken kaşınıza tamdik tutmadan, eğimli ve sanki tek tek kaş tellerini çizermiş gibi uygulayın. Takiben, kaş fırçasıyla yavaşça dağıtın. Görünümün olabildiğince doğal olması için, kaş kaleminin/farının mümkün olduğunca dağıtılması gerekiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder